Skleněné zábradlí SKYFORCE nejen pro francouzská okna

Velké okenní prvky s otevíráním se používají i ve vyšších patrech budov a rodinných domů, například v případě tzv. „francouzských balkonů“, které kromě jiného oživují design fasády. Aby byly tyto prvky v každé stavební situaci bezpečné, přichází společnost Meesenburg s novinkou v podobě minimalisticky provedeného skleněného zábradlí – SKYFORCE.

   Skyforce Onlevel

Skleněné zábradlí je možné upevnit přímo do okenních profilů pomocí skrytých šroubů uchycených pod krycím profilem. Výhodou je, že nosný profil může být předpřipraven již ve fázi výroby, což zjednodušuje a urychluje pracovní postup při vlastní montáži oken, možná je také ale dodatečná montáž na již namontovaná okna.

 

 skyforce 3

Systém SKYFORCE je díky rychlé a snadné montáži nejefektivnějším systémem zábradlí pro balkónová okna. Montáž systému SKYFORCE TOP je možná do jakéhokoliv profilu okna, ať už se jedná o dřevo, plast či hliník. Varianta SIDE nabízí možnost montáže do ostění, nebo do zdiva.

 

Výhody SKYFORCE

  • sety jsou baleny od 300 do 1 100 mm výšky
  • s drenážními kanály pro odvod dešťové vody
  • snadná instalace díky systému Slide & Click
  • barevné provedení dle RAL, EV1, nerez nebo bez povrchové úpravy
  • pro sílu skla 10,00 mm – 21,52 mm
  • vhodné pro okna z PVC, hliníku, dřeva
  • montáž skla je možná z interiéru nebo exteriéru
  • systém má certifikát v souladu s EN
  • certifikát pro kotvení dle Abp VT 17-083P

skyfrce 4   skyforce 2

 SKYFORCE TOP varianta montáže do profilu okna

 

skyforce plastové okno     skyforce hliníkové okno     skyforce dřevěné okno

x

Vnitřní parapety

PVC Krytky

Tyto koncovky jsou univerzální, můžete je použít jak před aplikací omítky, tak v případě hotových omítek. Jsou tvarem a principem podobné hliníkovým koncovkám před omítkou.


Venkovní parapety

PVC Krytky

Tyto koncovky jsou univerzální, můžete je použít jak před aplikací omítky, tak v případě hotových omítek. Jsou tvarem a principem podobné hliníkovým koncovkám před omítkou.

Hliníkové krytky před omítkou

Tyto koncovky zvolte v případě, že na domě omítku ještě nemáte hotovou. Omítka pak částečně koncovky přikryje, budou v ní zapuštěné. Tyto koncovky je však možné použít i v případě, že jsou omítky již hotové.

Hliníkové krytky po omítce

Tyto koncovky volte v případě, že kolem oken máte omítku již hotovou. Koncovka pak k čisté omítce přiléhá a případné nerovnosti se zatmelí. Tyto koncovky není vhodné použít, pokud nejsou omítky hotové.