Rámové nůžky NX T 150 ST 1809 pravé

Kód: 33186
144 Kč 119 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Rámové nůžky NX T 150 ST 1809 pravé. Šířka drážky 290- 410 mm, velikost 150 mm. Systém12/18-9. Pro dřevěná okna s integrovanou spárovou ventilací. Nahrazuje ROTO NT 258073. 

Detailní informace

Více než 260 let v oboru
Více než 260 let v oboru
Expresní odeslání
Expresní odeslání
24/7 technická podpora
24/7 technická podpora
Profesionální servis
Profesionální servis

Detailní popis produktu

Nový systém otvíravě - sklopného kování Roto NX si zakládá na milionkrát ověřené klasice Roto NT. Jedno je totiž jisté: kdo byl dobrý, zůstává dobrý také do budoucna. Například zažitá vysoká aplikační rozmanitost, která umožňuje individuální přizpůsobení se rozdílným bezpečnostním požadavkům , povrchová úprava Roto Sil Nano s vynikající odolností proti korozi, 10–ti letá garance na funkčnost našich kování a mnoho dalšího.

Co bylo nutné vylepšit, jsme s ohledem na hospodárnost, bezpečnost, komfort a design důsledně zdokonalili – v rámci ještě větší funkčnosti, kvality a designu. Roto NX je inteligentní odpovědí na požadavky naší doby – a poskytuje výrobcům oken a prodejcům maximální investiční jistotu. Zkrátka a dobře: Roto NX je ideální řešení pro všechny, kteří chtějí hospodárně vyrábět vysoce kvalitní a funkčně spolehlivá okna. Dnes i v budoucnu. 

Komfort

Roto NX garantem vysokého komfortu. Systém přesvědčuje vysokým komfortem obsluhy, jednoduchou manipulací a optimálními funkčními schopnostmi. Roto NX zlepšuje také komfort bydlení – např. prostřednictvím optimalizované výměny vzduchu s vyrovnaným klimatem místnosti nebo díky integraci do domovní automatizace.

Design

Roto NX garantem moderního designu a všechny oslovujícího vzhledu, např. prostřednictvím dokonalého tvaru krytek a ušlechtilé práškové povrchové úpravy včetně pohledu skrytě umístěných vrutů závěsové podskupiny. Navíc systém díky své vysoké mezi únosnosti umožňuje moderní uspořádání prostoru s velkými skleněnými plochami.

Lepší než velmi dobrý :

  • Zdokonalená povrchová ochrana Roto Sil Level 6 chrání obzvlášť silně namáhané spojovací a kluzné prvky. Tímto celý systém otvíravě - sklopného kování překonává dokonce požadavky nejvyšší antikorozní ochrany třídy 5.
  • Díky speciální, mikrokrystalické struktuře získává ochranný povlak výjimečnou tvrdost a proto i dlouhou životnost.
  • Několikanásobná přidaná hodnota v rámci hospodárnosti, bezpečnosti a komfortu.

Technické parametry:

  • Váha křídla maximálně 150kg
  • Šířka křídla FFB maximálně 1600 mm
  • Výška křídla FFH maximálně 2800 mm
  • Bezpečnost RC1 - RC3

Kování ROTO NX nelze kombinovat s díly ROTO NT.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

roto

x

Vnitřní parapety

PVC Krytky

Tyto koncovky jsou univerzální, můžete je použít jak před aplikací omítky, tak v případě hotových omítek. Jsou tvarem a principem podobné hliníkovým koncovkám před omítkou.


Venkovní parapety

PVC Krytky

Tyto koncovky jsou univerzální, můžete je použít jak před aplikací omítky, tak v případě hotových omítek. Jsou tvarem a principem podobné hliníkovým koncovkám před omítkou.

Hliníkové krytky před omítkou

Tyto koncovky zvolte v případě, že na domě omítku ještě nemáte hotovou. Omítka pak částečně koncovky přikryje, budou v ní zapuštěné. Tyto koncovky je však možné použít i v případě, že jsou omítky již hotové.

Hliníkové krytky po omítce

Tyto koncovky volte v případě, že kolem oken máte omítku již hotovou. Koncovka pak k čisté omítce přiléhá a případné nerovnosti se zatmelí. Tyto koncovky není vhodné použít, pokud nejsou omítky hotové.